Blog

undefined
Megtekintések száma: 2

Tudod, hogy mi van a kajádban?

A szendvics a legegyszerűbb, hétköznapi kaja, amit kortól, nemtől függetlenül mindannyian szeretünk. Minden kisgyerek a szüleitől kapott szalámis zsem...
Megtekintések száma: 34
2019-12-20 10:37:06

Adakozásért lájk: A 21. század heroinja

Lentről jöttem, a létminimum szint alsó harmadából. Gyerekként minden apró segítség egy-egy mentőöv volt a nehezebb időszakban. Úgy kellett összekupor...
Megtekintések száma: 259
2019-11-25 14:33:17

“Kedvenc” vendégeink: Mr. VIP és a nylon punkok

Összeszedtünk nektek egy TOP 5 listát azokról a vendégekről, akikkel kapcsolatban ritkán fog el minket a hiányérzet..1. Smucig Pénzből él a vendég, ak...
Megtekintések száma: 916
2019-10-31 13:52:15

Megeszem, csak ne mozogjon!

Ahogy egyre divatosabbá váltak az ilyen-olyan reform receptek, a vega étrend, a sokszor ehetetlen kosztok, felhígult a gasztronómia. Itthon jóformán n...
Megtekintések száma: 349
2019-09-28 13:39:12

ELEGEM LETT AZ ÜZLETBŐL!

A tűzijáték közben született receptEgy vállalkozónak a mentális fáradtság az igazi ellenfele, sosem a testi. Alkalmazottként a fizikai munka tizedanny...
Megtekintések száma: 889
2019-09-02 19:44:55

10+1 TANÁCS, HA VÁLLALKOZÁST INDÍTANÁL

1.Kezd el csinálni! Pofonegyszerűnek hangzik, mégis itt akad el a legtöbb sikeréhes ember. Megvan az ötlet, megvan a vágy, hogy többre vigye, de keres...
Megtekintések száma: 685
2019-07-16 12:32:36

SZEMMEL TARTJUK A KONKURENCIÁT!

Folyamatos a versengés a vendéglátósok között. Én is, mint mindenki más, figyelemmel kísérem a szegedi éttermeket, kajáldákat, kipróbálom a terméküket...
Megtekintések száma: 477
2019-06-16 17:17:45

A LEGKÉNYESEBB TÉMA: BORRAVALÓ

Mennyit illik jattolni? Ki ad szívesebben borravalót? Jár a pluszpénz a vendéglátónak? Beszéljünk nyíltan a jattolásról, előre leszögezve: nem mindig ...
Megtekintések száma: 549
2019-06-06 17:39:06

KIHASZNÁLT FOGYASZTÓK, ARCÁTLAN VENDÉGEK, BALATONI RABLÁS

A profi vendéglátás alapja a jó termék és az emberi hangnem. Utóbbira kevesebb étterem fektet hangsúlyt, gyakran még át is vágják a fogyasztót. Persze...
Megtekintések száma: 21
2019-06-06 17:46:58

BÁRKI LEHET SIKERES VÁLLALKOZÓ! INTERJÚ SZABÓ TIBORRAL

Négy szendvicsbár, egy pizzéria: Szabó Tibor magasra tette a lécet vendéglátósként. Kifaggattuk, érdemes-e vállalkozni, mennyire megszállottja a pénzn...
Megtekintések száma: 29
2019-06-06 17:49:21

ÍGY ESZTEK TI: ÍZ, TÁPÉRTÉK VAGY ÁR?

Tudatosan táplálkozni népszerű dolog manapság, éppen ezért sorra vettük, hogy milyen szempontok alapján válogatunk az ételek közül. Tényleg tovább éln...
Megtekintések száma: 16
2019-06-06 17:16:43

NYOMULJ, HAJTS, LÉPJ SZINTET!

Bárhol is dolgozzunk a világon, a főnökünk érdeke, hogy a legtöbbet kihozza belőlünk. Ha erre képes, megbecsüli a beosztottját. Ha hajlandó vagy arra,...
Megtekintések száma: 30
2019-06-06 17:50:21

Külföldi munka: megéri Angliába költözni?

Töretlen sikernek örvend a gondolat, miszerint külföldön munkát vállalni jobb döntés, mint itthon karriert építeni. Elmesélem Nektek a saját tapasztal...
Megtekintések száma: 25
2019-06-06 17:47:26

PIPIPONT: EGY ORSZÁGOS ÜZLETLÁNC SIKERSZTORIJA

Hogyan lehet a semmiből felépíteni egy országos üzletláncot? Hogyan válhat be egy csirkejelmez, mint marketingfogás? Előfordulhat, hogy a beoszto...
Megtekintések száma: 27
2019-06-06 17:47:14